WAT WIJ DOEN VOOR BEDRIJVEN

Als je voor je bedrijf een evenement wilt organiseren dan wil je jouw gasten professioneel ontvangen. EXES licht & geluid adviseert je graag met de technische invulling, bekijk hieronder waarvoor je ons kunt inschakelen.

WIJ ZIJN EXPERTS IN:

Jubileumfeest

Een jubileum van een bedrijf of van een persoon is toch altijd iets speciaals. Wij kunnen u hierin ontzorgen door de belichting, het geluid en beeld voor u te regelen. Dit kan kleinschalig zijn met bijvoorbeeld een toespraak, visuals en achtergrondmuziek maar kan ook groot worden opgepakt in combinatie met een compleet feest en artiesten.  Desgewenst kunnen wij samen met onze partners een totaalconcept neerleggen inclusief catering, tent en inrichting.

Openingsfeest

Voor een openingsfeest kunnen we naast licht en geluid ook speciale effecten leveren voor een spectaculaire opening. Denk hierbij aan openingen van een bedrijfshal of winkel. Laat ons met u meedenken naar de mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij u samen met onze partners op het gebied van bijvoorbeeld de catering en inrichting u volledig ontzorgen.

Personeelsfeest

Licht, geluid, visuele aspecten (Led TV’s), beamers of ledwalls. Bij een personeelsfeest komt er toch altijd van alles bij kijken. Wat is er nodig aan licht, geluid en aankleding? Een jubileum van een bedrijf of van een persoon is toch altijd iets speciaals. Wij kunnen het licht, geluid en beeld voor u regelen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om samen met onze partners een totaalconcept neer te leggen. Dit concept is inclusief catering, tent en inrichting.

Productpresentatie

Voor het presenteren van producten hebben we behalve verlichting, geluid, microfonie, ook led tv’s in huis. Een gaaf idee tijdens een productpresentatie is  om met één druk op de knop een doek te laten vallen. We maken dan gebruik van een drop decor val systeem, zodat het product zichtbaar wordt.  

Beursstand

Met een truss constructie kan heel mooi een beursstand worden gebouwd. Het ziet er strak en modern uit. Daarnaast is het een perfect systeem om banners van uw bedrijf erin te spannen. Desgewenst regelen wij zelfs deze banners voor u. Geluid, een led TV of een beamer met scherm hebben we in huis. Samen met onze partners kunnen wij u volledig ontzorgen doordat we de volledige inrichting tevens kunnen verzorgen zoals bijvoorbeeld tafels, stoelen en een bar.

Congres

Bij een congres komt op technisch gebied veel facetten bijeen: licht, geluid en beeld. Het moet samen één geheel worden. Zowel op het podium als in de zaal. Wij hebben hier de juiste materialen en expertise voor in huis om u hier volledig in te ontzorgen. 

WAAR WE TROTS OP ZIJN

HÉT PODIUM VOOR LICHT EN GELUID!

Advies nodig?

Bericht ons, wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug.