WAT WIJ DOEN VOOR EVENTBUREAU'S

Hieronder een aantal zaken uitgelicht die wij uitvoeren.

WIJ ZIJN EXPERTS IN:

Bedrijfsfeest

Voor een bedrijfsfeest kunnen we alles regelen op gebied van licht, geluid, beeld en speciale effecten. We werken met kwalitatief hoogwaardige materialen en met correcte medewerkers die net het stapje extra doen om het geheel tot een perfecte dag te maken. In de voorbesprekingen zullen we alle wensen voor die dag meenemen en alle belangrijke technische aspecten naar voren laten komen. We kunnen zelfs voor de gehele productie een stroomplan maken en leveren. Contact opnemen met de diverse artiesten in verband met de diverse riders op technisch vlak door te spreken hoort hier ook bij. Het uiteindelijke doel is dat er geen onduidelijkheden meer zijn en dat alles op elkaar is afgestemd.

Modeshow

Bij een modeshow van in winkel of een hele winkelstraat in het centrum van de stad is timing van groot belang. De juiste muziek op het juiste moment. Presentatie overal goed verstaanbaar, maar niet te hard. Belichting correct maar niet overheersend. Podium netjes en verzorgd inclusief vloerbedekking en afrok, desgewenst in kleur. Eventuele ondersteuning van visuals middels beeld of eventueel livebeelden. Afhankelijk van de wensen van de klant kunnen wij hier invulling aan geven met kwalitatief hoogwaardige materialen en met correcte medewerkers die net het stapje extra doen om de modeshow tot een groot succes te maken.

Bruiloft

Bij een bruiloft kunnen we de sfeervolle verlichting verzorgen van bijvoorbeeld de feesttent, bomenrij of tuin. Kortom: we verzorgen het licht- en geluid op een event als geheel. Wij kunnen zorgen voor materialen zoals microfonie, monitoring en mengtafels voor de eventuele band of DJ.  Desgewenst verzorgen wij tevens de stroomvoorziening. Samen met onze partners bestaat zelfs de mogelijkheid voor een totaalpakket inclusief een hele speciale catering, bijzondere tent en spectaculaire inrichting.

Jubileum

Jubileum van een jubilaris of bedrijf is altijd weer iets speciaals. Hiervoor kunnen we de belichting, het geluid en eventueel beeld verzorgen, desgewenst met liveregistratie.  Samen met elkaar brainstormen. Wij denken out of the box en in technische mogelijkheden om samen vervolgens een topproductie neerzetten. Daar gaan we voor!

Festiviteit

Verzorging voor een modeshow, de opening van een pand, plein of straat. Alles is hierin mogelijk! Geluid, draadloze microfonie, licht, speciale effecten zoals vuurwerkfonteinen, confetti, podium, stroomvoorziening, wij kunnen dit voor uw evenement regelen en u hierin ontzorgen!

Congres

Bij een congres komen op technisch gebied veel facetten bijeen: licht, geluid en ook beeld. Het moet samen één geheel worden. Dat niet alleen op het podium maar ook in de zaal. Wij hebben de juiste materialen en expertise voor in huis om u hier volledig in te ontzorgen.

WAAR WE TROTS OP ZIJN

HÉT PODIUM VOOR LICHT EN GELUID!

ZIJ GINGEN U AL VOOR

Advies nodig?

Bericht ons, wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug.