OVER ONS

Exes licht en geluid is het professionele adres voor licht en geluid uit Almelo. Met ons resultaatgerichte en praktische aanpak leveren we de hoogste kwaliteit binnen elk gesteld budget. Door onze tientallen jaren ervaring bieden wij vakkennis en creativiteit binnen de zakelijke markt, events, theater, cultuur, onderwijs, popzalen en andere live toepassingen. We werken met topkwaliteit apparatuur in combinatie met onze specialisten,  zo wordt techniek en mens optimaal ingezet voor u.

Exes licht en geluid onderscheid zich om uw event als totaalproject te zien en niet enkel in licht en geluid, desgewenst kunnen wij samen met onze partners u volledig ontzorgen. Daarnaast kunt u zowel bij ons terecht voor losse verhuur van licht- en geluidsmaterialen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen neem dan snel vrijblijvend contact met ons op.

 

Zoals u wellicht weet hebben wij per 1 januari 2020 Goed Licht en Geluid overgenomen. Goed Licht en Geluid is al enkele jaren leverancier van professionele geluidssystemen en lichtinstallaties.

 

Bent u op zoek naar advies en ondersteuning op het gebied van audio en lichtsystemen? Neem dan een kijkje op de website van Goed Licht en Geluid!

 


CARNAVALSGALA'S, BEDRIJFSFEESTEN, FEESTWEEK OF GROOT CONCERT, NIETS IS ONMOGELIJK.

WAAR WE TROTS OP ZIJN

HÉT PODIUM VOOR LICHT EN GELUID!