WAT WIJ DOEN VOOR VERENIGINGEN

Hieronder een aantal zaken uitgelicht die wij uitvoeren.

WIJ ZIJN EXPERTS IN:

Jubileumfeest

Een jubileum van een bedrijf of van een persoon is toch altijd iets speciaals. Wij kunnen u hierin ontzorgen door de belichting, het geluid en beeld voor u te regelen. Dit kan kleinschalig zijn met bijvoorbeeld een toespraak, visuals en achtergrondmuziek maar kan ook groot worden opgepakt in combinatie met een compleet feest en artiesten.  Desgewenst kunnen wij samen met onze partners een totaalconcept neerleggen inclusief catering, tent en inrichting.

Toernooi

Voor een toernooi is vaak een omroepinstallatie nodig. 

Wat bijvoorbeeld ook erg leuk kan zijn is een Glow in the dark toernooi. De hele zaal in het blacklight/UV zetten en alles wat wit of fel gekleurd is licht op schijnen. Informeer naar de mogelijkheden!

Omroepinstallatie

Van een omroepinstallatie in de kantine of sporthal tot een volledig 100volt PA systeem voor bijvoorbeeld zes voetbalvelden. Wij hebben de juiste materialen en expertise in huis om dit voor u te verzorgen, desgewenst met mengtafel, draadloze microfoon en een aansluiting voor bijvoorbeeld een laptop.

Uitvoering

Wij kunnen uw sporthal ombouwen tot bijvoorbeeld een sfeervol theater waar u de gym- of dansproductie van de leerlingen kunt verzorgen. Op technisch gebied komen alle facetten van licht, geluid en eventueel beeld samen. Wij kunnen door toepassing van onze juiste materialen en expertise het samenvoegen tot één geheel waar u versteld van zult staan. Wij kunnen u in het volledig traject begeleiden en ontzorgen. 

Sponsorfeest

Voor een sponsoravond kunnen we naast licht en geluid ook speciale effecten leveren voor een spectaculaire opening! Laat ons met u meedenken naar de mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij u samen met onze partners op het gebied van bijvoorbeeld de catering en inrichting u volledig ontzorgen.

Losse verhuur

Ook voor losse verhuur van licht, geluid of beeld kunt u bij ons terecht. De mogelijkheid bestaat om zelf de materialen op te komen halen, maar we kunnen het ook bij u komen installeren zodat u het op de dag zelf éénvoudig kunt bedienen. Uiteraard ontvangt u van ons vooraf een duidelijke instructie.

WAAR WE TROTS OP ZIJN

HÉT PODIUM VOOR LICHT EN GELUID!

ZIJ GINGEN U AL VOOR

Advies nodig?

Bericht ons, wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug.