WAT WIJ DOEN VOOR FESTIVALS

Hieronder een aantal zaken uitgelicht die wij uitvoeren.

WIJ ZIJN EXPERTS IN:

Licht

Met betoverend en spectaculair licht kun je een extra meerwaarde creëren op het festival. Bij het ene festival moet het podium eruit knallen op het gebied van het licht, bij een ander festival wil men juist graag de mensen in de feesttent het gevoel te geven dat ze een onderdeel zijn van het geheel. 

Zes kleuren ledarmaturen zowel voor binnen als buiten (IP65), movingheads, stroboscopen, blinders, lichttafels van onder andere de merken CLF, Robe, GLG, Showtec, Grand MA en Hazebase. Wij kunnen dit voor uw evenement regelen!

Geluid

Geluid is een erg belangrijk onderdeel voor uw festival. Wij werken met kwalitatief hoogwaardige materialen zoals: Kling & Freitag, GAE, Labgruppen, Midas, Shure, en Sennheiser.  

Wij hebben de kwalitatief hoogwaardige materialen en de kennis in huis om alles voor u te regelen. Zo kunnen we zorgen voor kleinere podia voor 200 mensen, maar ook voor grotere area’s tot 10.000 personen!

Speciale effecten

Speciale effecten als extra toevoeging voor uw evenement heeft altijd een meerwaarde. Wij hebben onder andere fullcolour lasers, Co2 (guns of shooters), confetti en voorbeeld Sparkulars (vuurwerkfonteinen) standaard in huis. 

Desgewenst kunnen wij samen met onze partners een timecode show inclusief een complete vuurwerkshow voor u regelen.

Belichten objecten

Goede belichting van objecten geeft een extra dimensie aan het festival. Dit kan eenvoudig met bijvoorbeeld HQI armaturen, maar ook met zes kleuren armaturen. Deze zijn speciaal geschikt voor buiten. We kunnen nagenoeg alle kleuren maken die men graag wil. 

Beeld

Samen met onze partners verzorgen wij visuals op bijvoorbeeld 65 inch ledtv’s bij de VIP gasten tot een complete ledwall voor bij de mainstage, desgewenst met liveregistratie.

Area

Vaak is het festival opgesplitst in diverse area’s. Wij verzorgen graag één of meerdere area’s voor u om deze te voorzien van: licht, geluid en special effects. Onze kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige medewerkers zullen u op dit gebied volledig ontzorgen.

WAAR WE TROTS OP ZIJN

HÉT PODIUM VOOR LICHT EN GELUID!

ZIJ GINGEN U AL VOOR

Advies nodig?

Bericht ons, wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug.