WAT WIJ DOEN VOOR ONDERWIJS

Hieronder een aantal zaken uitgelicht die wij uitvoeren.

WIJ ZIJN EXPERTS IN:

Jubileumfeest

Een jubileum van uw school of van een persoon is toch altijd iets speciaals! Wij kunnen u hierin ontzorgen door de belichting, het geluid en beeld voor u te regelen. Dit kan kleinschalig zijn met bijvoorbeeld een toespraak, visuals en achtergrondmuziek maar kan ook groot worden opgepakt in combinatie met een compleet feest en artiesten.  Desgewenst kunnen wij samen met onze partners een totaalconcept neerleggen inclusief catering, tent en inrichting.

Openingsfeest

Voor een opening van bijvoorbeeld een nieuwe afdeling of nieuw pand kunnen we naast licht en geluid ook speciale effecten leveren voor een spectaculaire opening. Laat ons met u meedenken naar de mogelijkheden! Daarnaast kunnen wij u samen met onze partners op het gebied van bijvoorbeeld de catering en inrichting volledig ontzorgen.

Personeelsfeest

Licht, geluid, visuele aspecten zoals Led Tv’s, beamers of ledwalls. Bij een personeelsfeest komt er toch altijd van alles bij kijken. Wat is er nodig aan licht, geluid en aankleding? Een jubileum van uw school of van een persoon is toch altijd iets speciaals. Wij kunnen het licht, geluid en beeld voor u regelen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om samen met onze partners een totaalconcept neer te leggen, inclusief catering, tent en inrichting.

Productpresentatie

Voor het presenteren van producten hebben we behalve verlichting, geluid, microfonie ook led tv’s in huis. Een gaaf idee met het presenteren van grotere producten is om met één druk op de knop een doek te laten vallen middels een drop decor val systeem zodat het product dan zichtbaar wordt. 

Beursstand

Met een truss constructie kan heel mooi een beursstand worden gebouwd. Het ziet er strak en modern uit. Daarnaast is het een perfect systeem om banners van uw bedrijf erin te spannen. Desgewenst regelen wij zelfs deze banners voor u. Geluid, een led TV of een beamer met scherm hebben we in huis. Samen met onze partners kunnen wij u volledig ontzorgen doordat we de volledige inrichting tevens kunnen verzorgen zoals bijvoorbeeld tafels, stoelen en een bar.

Auditoria

Wij kunnen uw auditoria ombouwen tot bijvoorbeeld een sfeervol theater waar u de muziek- of theaterproductie van de leerlingen kunt verzorgen. Op technisch gebied komen alle facetten van licht, geluid en eventueel beeld samen. Wij kunnen door toepassing van uw reeds bestaande materialen, onze juiste materialen en expertise het samenvoegen tot één geheel waar u versteld van zult staan. Wij kunnen u in het volledig traject begeleiden en ontzorgen. 

WAAR WE TROTS OP ZIJN

HÉT PODIUM VOOR LICHT EN GELUID!

ZIJ GINGEN U AL VOOR

Advies nodig?

Bericht ons, wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug.