WAT WIJ DOEN VOOR GEMEENTEN

Hieronder een aantal zaken uitgelicht die wij uitvoeren.

WIJ ZIJN EXPERTS IN:

Jubileum

Jubileum van een jubilaris is altijd weer iets speciaals! Hiervoor kunnen we de belichting, geluid en eventueel beeld verzorgen, desgewenst met liveregistratie.  Samen met elkaar brainstormen. Wij denken out of the box en in technische mogelijkheden om samen vervolgens een topproductie neerzetten, daar gaan we voor!

Presentatie

Voor presentatie doeleinden hebben we behalve verlichting, geluid, microfonie ook als ondersteuning led tv’s of beamers met scherm in huis. Een gaaf idee met het presenteren van grotere producte  is om met één druk op de bekende rode knop een doek te laten vallen middels een drop decor val systeem zodat het product dan zichtbaar wordt.

 Luxe spreekgestoelte in verschillende modellen zoals RVS, wit of plexiglas hebben we tevens in het pakket.

Congres

Bij een congres komen op technisch gebied veel facetten bijeen: licht, geluid en ook beeld moet samen één geheel worden. Dat niet alleen op het podium maar ook in de zaal. Wij hebben de juiste materialen en expertise voor in huis om u hier volledig in te ontzorgen.

Bedrijfsfeest

Voor een feest van de gemeente kunnen we alles regelen op licht, geluid, beeld en speciale effecten. We werken met kwalitatief hoogwaardige materialen en met correcte medewerkers die net het stapje extra doen om het geheel tot een perfecte dag te maken. In de voorbesprekingen zullen we alle wensen voor die dag meenemen en alle belangrijke technisch aspecten naar voren laten komen. We kunnen zelfs voor de gehele productie een stroomplan maken en leveren. Contact opnemen met de diverse artiesten in verband met de diverse riders op technisch vlak door te spreken hoort hier ook bij. 

Uiteindelijke doel is dat de op de dag zelf op locatie geen onduidelijkheden meer zijn zodat u volledig ontzorgd wordt op dit vlak.

Opening

Voor een opening van bijvoorbeeld een nieuw winkelcentrum of straat kunnen we naast licht en geluid ook speciale effecten leveren voor een spectaculaire opening. Laat ons met u meedenken naar de mogelijkheden! Daarnaast kunnen wij u samen met onze partners op het gebied van de catering en inrichting u volledig ontzorgen.

Citymanager

Als citymanager dient u van alle facetten op de hoogte te zijn. Wij kunnen u ondersteunen op het gebied van licht, geluid, beeld maar ook bijvoorbeeld de stroomvoorziening en belichting op een avondmarkt bij u in de gemeente. In de voorbesprekingen nemen we alle wensen met u door en zullen vervolgens u op technisch vlak volledig ontzorgen.

WAAR WE TROTS OP ZIJN

HÉT PODIUM VOOR LICHT EN GELUID!

ZIJ GINGEN U AL VOOR

Advies nodig?

Bericht ons, wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug.